Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jpfood/public_html/store/classes/db/db.php on line 42
JP Food Company SRL - Despre noi

Despre noi

       JP Food Company SRL este o firma cu capital privat, integral romanesc. Activeaza din 1999, cu profilul: produse alimentare, sosuri si condimente.

       Deasemenea suntem recunoscuti pe piata din Romania pentru productia de lapte praf, prafuri de inghetata, budinca, frisca. O alta ramura a activitatii o constituie comertul cu masini de inghetata, noi si second-hand, pana acum peste 2000 de unitati fiind vandute clientilor nostri.

       Firma realizeaza o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane euro pe an, productia realizandu-se la sediul din Suncuius - Bihor, sau punctul de lucru situat in Nojorid - Bihor. Detinem o retea de distributie proprie, iar din clientii premium merita sa amintim Selgros, Unicarm. Realizam exporturi importante in Italia si Spania, comunitatile de romani apreciind gustul "de acasa" al produselor noastre.